Το όραμα

vision

Να συνεισφέρουμε – με τη μοναδικά αποτελεσματική μεθοδολογία μας – στην επέκταση της παραγωγικότητας και της πληρότητας που μπορεί ο κάθε άνθρωπος να επιτύχει καθημερινά, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

H αποστολή μας

Να προσφέρουμε μοναδικές, ισχυρές και αποτελεσματικές Υπηρεσίες Coaching σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν την εσωτερική τους δύναμη, τις ικανότητες και τα ταλέντα τους και να ανακαλύψουν ξανά τις πραγματικές δυνατότητές τους. Να προσδιορίσουν έναν κόσμο νέων πιθανοτήτων, μέσω του οποίου μπορούν να επιτύχουν τους υψηλότερους στόχους τους, τόσο στο προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Αυτό θα επιτευχθεί με τη χρήση της μεθόδου true-me®, που υποστηρίζει την κινητοποίηση του συνόλου του εαυτού, ανοίγοντας τον δρόμο για τη συνεργασία μεταξύ της διανοητικής και της πνευματικής νοημοσύνης. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις, άτομα και ομάδες, θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τις απεριόριστες δυνατότητες τους και από αυτή τη νέα θέση να παράξουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Συνδεθείτε μαζί μας

Τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα αποτελούν ένα χώρο ενημέρωσης και μοιράσματος πληροφοριών και εμπειριών. Συνδεθείτε μαζί μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα μελλοντικά μας σεμινάρια, νέα άρθρα και δωρεάν συμβουλές.

Ειδικά πακέτα Σεμιναρίων

Η εταιρία μας διαθέτει την εμπειρία και το έμψυχο δυναμικό για εκπαιδευτικά-σεμιναριακά πακέτα κατά παραγγελία (custom). Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.