Your input is important to us. Please provide your valuable feedback. Here are some testimonials from our clients:

Η διδασκαλία είναι ΤΕΧΝΗ. Η επιτυχία της εξαρτάται από την προσέγγιση του δασκάλου, η οποία καλύπτει την ανθρώπινη σχέση συναισθηματικά, εμπνέει εμπιστοσύνη και πίστη και μεταδίδει τη γνώση.
Αυτά όλα συγκεντρώνει η Νικόλ και σε μεταφέρει σε άλλους κόσμους με μαγικό συγχρόνως ρεαλιστικό τρόπο. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό!!! Πηγή ζωής!!!
Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Συγχαρητήρια.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ Νικόλ.
 
Posted By: Α.Μ., Διευθυντής, Εκπαιδευτικό Σύστημα
Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, που ένοιωθα ότι ο κόσμος μου καταρρέει και ότι έχανα τον εαυτό μου βυθιζόμενη στη θλίψη, στο φόβο, στο άγχος, στην απογοήτευση, στη μιζέρια και στη δυστυχία ζήτησα τη βοήθεια της Νικόλ. ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!
Με την απίστευτα θετική στάση και σκέψη της, με τις εξαιρετικές δεξιότητες της, με την ηρεμία και το φως που εκπέμπει προσηλωμένη στην επίτευξη του στόχου, με οδήγησε βήμα βήμα σε δρόμους όπου οι δικές μου εσωτερικές δυνάμεις και δεξιότητες αναδύθηκαν. Έτσι μπορώ να χαμογελώ αληθινά πάλι, να αντιμετωπίζω τη ζωή μου από μια διαφορετική οπτική γωνία, να νοιώθω πολύ δυνατή και υπερήφανη που τα κατάφερα! Την ευχαριστώ και την αγαπώ πολύ που μου έδωσε το χέρι της και χρησιμοποιώντας τις καταπληκτικές γνώσεις της συνετέλεσε αποτελεσματικά στο να κατανοήσω ότι είμαστε υπεύθυνοι για την ποιότητα της ζωής που έχουμε και για το χρώμα που της δίνουμε!!!! Ότι έμαθα και ότι μου έδωσε θα είναι η δική μου φωτεινή γραμμή που θα με οδηγεί.......
 
Posted By: Α.Β., Στέλεχος Συστήματος Υγείας
Αγαπημένη μου Νικόλ, Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθειά σου. Με στήριξες, μου έδειξες τρόπους και δρόμους, μου έβαλες τις σκέψεις μου σε μια καλύτερη σειρά.Ήρθα σε σένα με το κεφάλι σκυφτό και τώρα κοιτάω ψηλά και καμαρωτά. Έχω ακόμα κάποιον δρόμο να κάνω και θα τον κάνω. Σημασία έχει να ξέρω που είναι ο φάρος μου και προς τα πού φωτίζει.
 
Posted By: Διευθυντικό Στέλεχος επιχείρησης, 44 ετών
Ένα εξαιρετικά χρήσιμο πρόγραμμα. Σε καθοδηγεί να βελτιώσεις τη ζωή σου και τη συνολική σου ύπαρξη μέσα από την αλλαγή του τρόπου που παρατηρείς τα πράγματα, την αλλαγή της συμπεριφοράς, τη συνειδητοποίηση του πραγματικού σου στόχου και του πώς μπορείς να το φτάσεις. Το κομμάτι των πεποιθήσεων, αν πραγματικά το δουλέψεις, μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή ολοκληρωτικά.
 
Posted By: Στέλεχος επιχείρησης, 38 ετών
Αυτό το πρόγραμμα ήταν σίγουρα πολύ χρήσιμο για μένα προσωπικά, καθώς με έκανε να αρχίσω να σκέφτομαι και να αμφισβητώ κάποιες πτυχές της ζωής μου, που πριν θεωρούσα δεδομένες. Μου άνοιξε την πόρτα σε ένα πεδίο γνώσης που δεν ήξερα ότι υπάρχει.
 
Posted By: Διευθυντικό Στέλεχος επιχείρησης, 41 ετών
Όλη η εμπειρία ήταν εξαιρετική για μένα. 1. Έβαλα τις σκέψεις μου σε σειρά, 2. Έφυγα από το πεδίο άνεσής μου, 3. Έμαθα νέα πράγματα, 3. Κατάφερα να ιεραρχήσω τις σκέψεις μου και να φτάσω σε βαθύτερα θέματα τα οποία δεν είχα συνειδητοποιήσει, 4. Κατάφερα να διαμορφώσω ένα στρατηγικό πλάνο δράσης, αφού απέκτησα διαύγεια για τον στόχο μου, 5. Ξεκαθάρισα τις αξίες μου, 6. Αντιλήφθηκα τις περιοριστικές μου πεποιθήσεις και έμαθα πώς να τις διαχειρίζομαι. Συστήνω αυτό το πρόγραμμα στους συναδέλφους και φίλους μου για να αποκτήσουν διαύγεια για τις προτεραιότητές τους, τους στόχους και τις συμπεριφορές. Ακόμα, προτείνω ιδιαίτερα αυτό το πρόγραμμα σε επιχειρήσεις διότι δεν είναι συμβατικό, σε σχέση με όλα τα άλλα που προσφέρονται στο επαγγελματικό πεδίο και φέρνει αποτελέσματα πολύ γρήγορα.
 
Posted By: Διευθυντικό Στέλεχος επιχείρησης, 42 ετών
Αυτό που μας έκανε εντύπωση στο πρόγραμμα στελεχών της true-me® ήταν η άμεση άρση των συμπεριφορών που δημιουργούσαν το πρόβλημα. Θετικότητα, συνεργασία και διαλλακτικότητα αντικατέστησαν τον αρνητισμό, συγκεντρωτισμό και την ακαμψία. Το άγχος αντικαταστάθηκε από αυτοπεποίθηση και ελαστικότητα στην εύρεση της λύσης. Η αλλαγή αυτή είχε άμεση και καθοριστική επίδραση στην απόδοση τις ομάδας.
 
Posted By: Πολυεθνική εταιρία, στον τομέα των υπηρεσιών
Οι αλλαγές που είδαμε στα στελέχη μας ήταν εντυπωσιακές. Αλλαγές όχι μόνο στις συμπεριφορές που προκαλούσαν εντάσεις, καθυστερήσεις και μη παραγωγική αλληλεπίδραση, αλλά και συνολικά στην προσέγγισή τους απέναντι στο πεδίο υπευθυνότητάς τους, τους προϊσταμένους, τους υφισταμένους και τους συναδέλφους στην ίδια βαθμίδα. Τα σχόλια που συγκεντρώσαμε κατά τη διάρκεια των συνεδριών αλλά και μετά το πέρας αυτών, έδειξαν μία στροφή 180 μοιρών για όσους συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Τα άτομα αυτά παρουσιάζονται τώρα πιο ενδυναμωμένα, με περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενέργεια και διάθεση για συνεργασία για επίτευξη στόχων. Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι το πόσο σύντομο ήταν το διάστημα στο οποίο έλαβαν χώρα όλες αυτές οι αλλαγές. Συστήνουμε το επαγγελματικό πρόγραμμα της true-me® ανεπιφύλακτα και επιδιώκουμε να καλλιεργήσουμε μία μόνιμη συνεργασία, για να μπορέσουν και άλλα στελέχη να επωφεληθούν.
 
Posted By: Πολυεθνική εταιρία, βιομηχανία τροφίμων και ποτών
…μας άναψε την σπίθα που χρειαζόταν για να ενεργοποιηθεί μια αλλαγή σκέψης.

H Nικόλ δίνει απαντήσεις, περιγράφει αναλυτικά τη μεθοδολογία και χωρίς να σε “εκθέτει” σε βάζει σε άλλο, πιο παραγωγικό, πλαίσιο σκέψης.

Mε την Nικόλ οργανώσαμε ένα σεμινάριο πωλήσεων για μια ομάδα που έπρεπε να δεχθεί την αλλαγή. Για 2 χρόνια σε αυτήν την ομάδα υπήρχαν αντιδράσεις, υπήρχε γκρίνια και σκεπτικισμός.

Της πήρε μόλις 4 ώρες για να “επαναπρογραμματίσει” τις αμφιβολίες και τις αντιδράσεις και όλοι μαζί σε πολύ θετικό κλίμα να βαδίζουμε σε κοινό μονοπάτι.

Eργάζομαι σε πολυεθνικές από το 1991 ενώ από το 2000 μέχρι σήμερα κατέχω υψηλές διευθυντικές θέσεις. Έχω περάσει από υψηλών προδιαγραφών σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επέλεξα την True-me® για να “μιλήσει” στους first line managers για την ομάδα, την συνεργασία και την υποστήριξη.

Έχοντας ακούσει για την Nicole από μια κοινή φίλη είπα να εμπιστευτώ το ένστικτο μου και να σχεδιάσει ένα πρόγραμμα στα μέτρα μας.

Εξαιρετική παρουσιάστρια, πολύ καλή επικοινωνία με το κοινό, περνάει τα μηνύματα που θέλει αγγίζοντας τα βαθύτερα μας φίλτρα.

Το πρόγραμμα της είναι μια εμπειρία. Μας έκανε να επανατοποθετηθούμε σε πεποιθήσεις που ακούγονται απλές όμως αλλάζουν τις δράσεις σου.
 
Posted By: Γενικός Διευθυντής – food & beverage sector …
Η πρώτη φράση που έρχεται στο μυαλό μου, μόλις προσπαθήσω να περιγράψω την εμπειρία μου από το πρόγραμμα, είναι η γνωστή: «Έγινα άλλος άνθρωπος!

Για να διαπιστώσω αμέσως μετά ότι … δεν ακριβολογώ! Η αλήθεια είναι ότι ακριβώς δεν χρειάστηκε να γίνω «άλλος άνθρωπος» προκειμένου να μεταβληθεί καθοριστικά η θέση και η προοπτική μου στον κόσμο, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Αυτό που γνώρισα, έμαθα, βίωσα, και στην πράξη επαλήθευσα ήταν:

Α. Ότι αγνοημένες δυνάμεις, από πάντα δικές μου, βρήκαν τώρα τον τρόπο να αναδυθούν και να αναδειχθούν κυρίαρχες στη διαμόρφωση του σκηνικού όπου κάθε μέρα διαδραματίζονται οι «πράξεις» της ζωής μου.

Β. Ότι ο εσωτερικός μου χώρος είναι απέραντα μεγάλος για να χωρέσει με άνεση όσα καινούργια με έλκουν και με προκαλούν να τα ενσωματώσω στα «δικά μου» βαδίζοντας προς το μέλλον μου, ώστε να μού παρέχει τη δυνατότητα για κάθε διεύρυνση όλων των στοιχείων που συνθέτουν τη φωτεινή πλευρά του εαυτού μου. Αντίθετα γίνεται μικρός, σχεδόν ανύπαρκτος, αν είναι να «στεγάσει» οτιδήποτε από την «γκρίζα ζώνη» των πικρών αναμνήσεων, των σκληρών διαψεύσεων, των σκοτεινών φόβων, των ανώφελων ενοχών και των αρνητικών συναισθημάτων.

Γ. Ότι η ΛΟΓΙΚΗ σε όλες τις διαστάσεις της και όχι άλλες μυστηριώδεις ή μυστικές δυνάμεις, με την αποσαφήνιση όλων των εννοιών που χρησιμοποιούμε είτε διαλογιζόμενοι είτε διαλεγόμενοι, παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορέσει ο καθένας να «καλλιεργήσει τον δικό του κήπο» (Βολταίρος).

Δ. Ότι η εσωτερική διάσταση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, που κατακτάται μέσα από τη διαδικασία που τόσο σαφώς και πλήρως εκφράζεται στο δικό μας «γνώθι σ’ αυτόν», δεν βοηθάει μόνον αλλά νομοτελειακά οδηγεί στην κατάσταση, που φυσιολογικά όλοι επιδιώκουμε, ονομάζοντάς την άλλοτε ευτυχία ή ευδαιμονία, άλλοτε ασφάλεια, ηρεμία, δημιουργικότητα.

Ε. Ότι η τόσο «φορεμένη» στις μέρες μας έννοια της ΑΓΑΠΗΣ αποκτά νόημα και δυναμική μόνον όταν ξεκινήσει να υπάρχει πρώτα στη σχέση μας με τον εαυτό μας. Το «αγάπα τον πλησίον σου ως σ’εαυτόν» ακόμη και σαν ευαγγελική προτροπή, ξεκαθαρίζει ότι η πρώτη αναγκαία συνθήκη ικανοποιείται τότε και μόνο όταν αγαπήσει ο καθένας τον εαυτό του. Θα συμπλήρωνα ότι είναι και η πιο δύσκολη!

Συνειδητοποιώ ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να περιγράψω με επάρκεια τη μοναδική μου εμπειρία, που με έκανε να στρέψω όλους τους δείκτες πορείας της ζωής μου σ’ ένα φωτεινό μέλλον και σε μια ευτυχία – δικαίωμα!

Τώρα επίσης αντιλαμβάνομαι αυτό που, κατά τη διάρκεια του προγράμματος παρέμενε διαρκώς στο παρασκήνιο: Την απίστευτη δεξιοτεχνία της «γυμνάστριάς» μου σ’ αυτό το άθλημα της αυτογνωσίας, η οποία φρόντιζε να μού παρέχει διαρκώς την αίσθηση και την βεβαιότητα ότι αυτενεργώ, ότι στηρίζομαι στις δικές μου δυνάμεις, ότι αξιοποιώ τις δικές μου «ιδιαιτερότητες», ότι χτίζω με τα δικά μου υλικά! Έτσι αυτό το αποτέλεσμα, που κατάφερε να γεννηθεί μόνο από μένα, πού δεν αποτέλεσε αντικείμενο κάποιας διδασκαλίας, που δεν παρουσιάστηκε ως παράδειγμα προς μίμηση, που δεν στηρίχτηκε σε κανένα στερεότυπο, αποτελεί πλέον την εντελώς δική μου καινούργια πραγματικότητα.

Εύχομαι κάτι ανάλογο να γευθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι, για να διαπεράσει επιτέλους την κοινωνία μας αυτό το αναγεννητικό βέλος, που στοχεύει μόνο στο φωτεινό, αναζωογονητικό και πραγματικά πλούσιο αύριο που μάς αξίζει.
 
Posted By: Αρχιτέκτων, 61 ετών

<< Start Previous 1 2 Next Last >>

Page 1 of 2


Συνδεθείτε μαζί μας

Τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα αποτελούν ένα χώρο ενημέρωσης και μοιράσματος πληροφοριών και εμπειριών. Συνδεθείτε μαζί μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα μελλοντικά μας σεμινάρια, νέα άρθρα και δωρεάν συμβουλές.

Ειδικά πακέτα Σεμιναρίων

Η εταιρία μας διαθέτει την εμπειρία και το έμψυχο δυναμικό για εκπαιδευτικά-σεμιναριακά πακέτα κατά παραγγελία (custom). Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.