GLOBAL LEADER OF THE FUTURE

Το να είναι κανείς αληθινός ηγέτης δεν είναι γενετήσιο δικαίωμα, αλλά κάτι που πρέπει να δουλέψει συστηματικά,  για να αναπτύξει την ικανότητα να εμπνέει εμπιστοσύνη και να παρακινεί τους γύρω του.

Η Τrue-me® Breakthrough Coaching με τα προγράμματα ηγεσίας της έχει ως στόχο να καθοδηγήσει τα στελέχη σε αυτό το ταξίδι:

coachleader

 • Να αναδείξει τους επαγγελματίες που έχουν την ικανότητα και το ταλέντο να γίνουν κορυφαία ηγετικά στελέχη, να τους υποστηρίξει στην επίλυση τυχόν περιοριστικών πεποιθήσεων που στέκονται στο δρόμο τους και να τους οδηγήσει στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

 • Να ενισχύσει συγκεκριμένες υπάρχουσες δεξιότητες του ηγέτη, προκειμένου να προχωρήσει στην περαιτέρω επαγγελματική του ανάπτυξη.

 • Να βοηθήσει στην εύρεση της ισορροπίας μεταξύ του οράματος για την επαγγελματική επιτυχία και τους άλλους τομείς της ζωής τους.

 

GLOBAL LEADER OF THE FUTURE (GLOF) - Ο Παγκόσμιος Ηγέτης του Μέλλοντος

Πρόκειται για αξιολόγηση 3600 για ηγέτες που κινούνται σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που επηρεάζεται από την παγκοσμιοποίηση.  Έχει σχεδιαστεί από πολυεθνικές εταιρείες για χρήση από πολυεθνικές εταιρίες.

Το εργαλείο αυτό έχει δημιουργηθεί από τον Dr. Marshall Goldsmith ο οποίος έχει αναγνωριστεί ως Νο 1 στοχαστής στον κόσμο σε θέματα ηγεσίας από το Harvard Business Review και το Thinkers50. Η αξιολόγηση αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους ηγέτες σε ένα παγκοσμιοποιημένο επιχειρηματικό περιβάλλον και βασίζεται σε εις βάθος έρευνα όπου συμμετείχαν Διευθύνοντες Σύμβουλοι (CEOs) από εταιρίες του Fortune 100, 18 παγκόσμιοι στοχαστές ειδικοί σε θέματα ηγεσίας, 300 διεθνή στελέχη επιχειρήσεων σε 200 οργανισμούς, 120 πολυεθνικές στις 6 ηπείρους.

Το GLOF μετρά τις δεξιότητες και τις ικανότητες στις οποίες ο σημερινός παγκόσμιος ηγέτης πρέπει να κυριαρχήσει και δείχνει στους  αναδυόμενους ηγέτες τις περιοχές που χρειάζονται να αναπτύξουν, προκειμένου να πετύχουν σε ένα παγκοσμιοποιημένο και άκρως ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η αξιολόγηση GLOF χρησιμοποιείται συνήθως για ηγέτες οι οποίοι:

 • Ηγούνται μιας διεθνοποιημένης επιχείρησης
 • Είναι Γενικοί Διευθυντές μιας χώρας
 • Διαχειρίζονται  την πολυμορφία διαφορετικών πολιτισμών και  αλληλοεπιδρούν με ενδιαφερόμενα μέρη (stakeholders) που κατέχουν διαφορετικές λειτουργικές ευθύνες όπως είναι π.χ. η εφοδιαστική αλυσίδα, οι ανθρώπινοι πόροι και η χρηματοδότηση της επιχείρησης
 • Ηγούνται ομάδων που διεκπεραιώνουν διεθνή project.
 • Έχουν τη δυνατότητα και τη φιλοδοξία να αναπτύξουν - με μετρήσιμο τρόπο – τις παγκόσμιες ηγετικές τους ικανότητες.

Οι Οργανισμοί χρησιμοποιούν το GLOF για την ανάπτυξη ηγεσίας, τον σχεδιασμό της διαδοχής των ταλέντων  και την εξασφάλιση της επιτυχίας των ηγετών τους στους διεθνείς ρόλους τους.

Οι δεξιότητες που  μετριούνται μέσο του  GLOF αφορούν την αποτελεσματικότητα της ηγεσίας σε ένα περιβάλλον παγκοσμιοποίησης.

Το GLOF περιγράφει 15 δεξιότητες οργανωμένες σε 5 πεδία στις οποίες χρειάζεται να κυριαρχήσουν οι αποτελεσματικοί ηγέτες ενός διεθνούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Περιλαμβάνεις και τις 5 αναδυόμενες δεξιότητες  της εποχής μας που οι ηγέτες πρέπει να αναπτύξουν περισσότερο.

 

GLOFnicole

Πρόκειται για ολοκληρωμένη έρευνα:

 • Εύκολη στην διαχείριση διαδικτυακή συγκέντρωση πληροφοριών και παρακολούθηση της συλλογής δεδομένων
 • 15 δεξιότητες - σε 5 τομείς-  επιστημονικά επικυρωμένες
 • 72 ερωτήσεις (5 σημείων κλίμακα Likert) συν 3 ανοικτές ερωτήσεις για ελεύθερα σχόλια
 • Στατιστική ομάδα ελέγχου από 2.800 διεθνής ηγέτες από ένα ευρύ φάσμα χωρών, εθνικοτήτων, ηλικιών, οργανωτικών επιπέδων, από τους τομείς των βιομηχανιών και της εκπαίδευσης

Ένας εκπληκτικός πλούτος  πόρων ανάπτυξης ηγεσίας για παροχή πληροφόρησης και διεξαγωγή εργαστηρίων:

 • Έκθεση 50+ σελίδων στα αγγλικά και  δωρεάν ντοσιέ στους ηγέτες για την μετέπειτα διεξαγωγή εργαστήριών από τους ίδιους.
 • Εύκολη στην ανάλυση έκθεση, όπου παρέχονται συγκεντρωτικά γραφήματα  αλλά και πλήρης  λεπτομερή στοιχεία για περαιτέρω ανάλυση.
 • Σχεδιασμός του εξατομικευμένου “Αυθεντικού Μοντέλου Ηγεσίας¨, για κάθε ηγέτη
 • Εκτεταμένοι επαγγελματικοί  πόροι ανάπτυξης, όπως ντοσιέ με όλο το υλικό του προγράμματος, Βιβλίο οδηγός για τον Παγκόσμιο Ηγέτη, οn – line εργαστήρια και έκθεση αποτελεσμάτων, βιβλιοθήκη με βίντεο και διαδικτυακή μάθηση  

 MGSCC WebBanner

Συνδεθείτε μαζί μας

Τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα αποτελούν ένα χώρο ενημέρωσης και μοιράσματος πληροφοριών και εμπειριών. Συνδεθείτε μαζί μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα μελλοντικά μας σεμινάρια, νέα άρθρα και δωρεάν συμβουλές.

Ειδικά πακέτα Σεμιναρίων

Η εταιρία μας διαθέτει την εμπειρία και το έμψυχο δυναμικό για εκπαιδευτικά-σεμιναριακά πακέτα κατά παραγγελία (custom). Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.