Αρθρογραφία & Λύσεις

Άρθρα, προτάσεις και λύσεις σε καθημερίνα προβλήματα.

Νέα εκπαιδευτική περίοδος για coaching

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας ενημερώνουμε ότι το ετήσιο ταξίδι της Ακαδημίας True-me® Breakthrough Coaching Academy ξεκινά εκ νέο

Προετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε με τους νέους μαθητές μια περίοδο μεταμόρφωσης, βήμα προς βήμα, ώστε να γίνουν οι καλύτεροι προπονητές (Coaches) που μπορούν να είναι και να είναι σε θέση να υποστηρίξουν άλλους να επεκταθούν πέρα από τις τρέχουσες προσδοκίες τους και να επιτύχουν τους πιο αξιόλογους στόχους τους. 

Συνεχίστε την ανάγνωση
45 Hits

Θέλετε αληθινή αλλαγή στη ζωή σας ή την καριέρα σας; Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος

change

4 λόγοι για να γίνετε ένας προπονητής της True-me® Breakthrough Coaching Academy

Συνεχίστε την ανάγνωση
74 Hits

Η Xαρά ζει στα απλούστερα πράγματα

joy

 

Η χαρά είναι ένα από τoυς πολύ αγαπημένους λόγους που μου αρέσει που είμαι ζωντανή. Η χαρά είναι σε σύμπνοια με κάθε κύτταρο στο σώμα μας, επειδή είναι η αρχική μας κατάσταση, αυτό που δημιουργηθήκαμε για να αισθανόμαστε και να ζούμε. Πιστεύω ότι -πιθανά- είναι η αγαπημένη όλων των ανθρώπων. Απλά δεν έχουν δώσει αυτό το όνομα σε πολλά πράγματα που βιώνουν.

Συνεχίστε την ανάγνωση
1442 Hits

ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΕΑΥΤΟΝ; ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!

love


Είμαι λίγο εργασιομανής. Εντάξει, αυτό θα μπορούσε να είναι μια υποτίμηση της κατάστασης. Είμαι διά βίου σκληρή εργάτρια και το να είμαι απασχολημένη είναι μια συνήθεια εξίσου εθιστική όπως και ένα ναρκωτικό.

Συνεχίστε την ανάγνωση
498 Hits

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ο δημιουργικός οραματισμός είναι μια εξαιρετική μέθοδος, που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην επιστημονική κοινότητα, εξαιτίας της ευκολίας στην εφαρμογή της, την ευρεία προσβασιμότητα και διαθεσιμότητα που έχει ο καθένας μας και φυσικά την αμεσότητα στα αποτελέσματα. Επιπλέον μπορεί να αποδειχθεί πολύ ευχάριστη, ακόμα και διασκεδαστική διαδικασία.

Picture1

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ

Δημιουργικός οραματισμός είναι η μέθοδος στην οποία χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου για να διαμορφώσεις αυτό που σε ενδιαφέρει να βιώσεις, να δημιουργήσεις οικειότητα με αυτή την εμπειρία και σταδιακά να την προσελκύσεις. Με την τεχνική αυτή προσανατολίζεται ο εγκέφαλος (συνειδητό και υποσυνείδητο) προς τις επιδιώξεις σου και τα όνειρά σου, ακόμα και αν αυτά σου φαίνονται ανέφικτα την παρούσα στιγμή. Ουσιαστικά στέλνεις μηνύματα στο μυαλό σου, καθορίζοντας με σαφήνεια ποιοι είναι οι στόχοι και οι επιδιώξεις σου και με αυτόν τον τρόπο κινητοποιείς τους μηχανισμούς, που απαιτούνται για την αναγνώριση ευκαιριών και διαμόρφωση συμπεριφορών, που θα οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων.

ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ;

Όπως έχει αποδειχθεί από την επιστημονική κοινότητα, τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια και όλα περιβάλλονται από ένα μαγνητικό πεδίο. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα όλων μας έχουν και αυτά τη δική τους μαγνητική ενέργεια και έλκουν ενέργειες ίδιας ποιότητας και δόνησης.

Συχνά χρησιμοποιούμε την φράση «ό,τι σπείρεις, θα θερίσεις», που δηλώνει την ουσία αυτών των διαδικασιών του σύμπαντος, αλλά πολλοί από μας δεν τις είχαμε συνειδητοποιήσει με το νόημα που εκφράζεται εδώ. Το μήνυμα είναι πολύ απλό: στη ζωή μας προσελκύουμε εκείνα που σκεφτόμαστε περισσότερο, εκείνα στα οποία πιστεύουμε περισσότερο, είτε είναι θετικά είτε όχι. Αυτό σημαίνει ότι προσελκύουμε και εκείνα που φοβόμαστε και θέλουμε να αποφύγουμε περισσότερο, αφού τα μεγεθύνουμε και τα ενδυναμώνουμε, με την ενέργεια που τους προσθέτει η συνεχής προσήλωσή μας σε αυτά.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η διαδικασία του δημιουργικού οραματισμού επιτελείται σε βαθιά επίπεδα συνειδητότητας. Το να ονειρευόμαστε και να σκεφτόμαστε θετικά είναι θεμιτό και αποτελεί την αρχική κίνηση σε μια πορεία αλλαγής και εξέλιξης. Αλλά δεν αρκεί. Ο δημιουργικός οραματισμός περιλαμβάνει την αναζήτηση, την ανακάλυψη και την αλλαγή της προσέγγισης και της στάσης μας απέναντι στη ζωή. Είναι μια ακόμα δήλωση ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη της ζωής μας και για αυτό η εφαρμογή του μπορεί να μας οδηγήσει σε βαθειά και ουσιαστική εξέλιξη και ανάπτυξη.

Στη διαδικασία του οραματισμού επιδιώκεται η είσοδος και διατήρηση του ατόμου σε μία κατάσταση χαλάρωσης, διότι από μία τέτοια θέση, ο ρυθμός των εγκεφαλικών κυμμάτων αλλάζει και γίνεται πιο αργός και πιο βαθύς. Αυτό το επίπεδο των εγκεφαλικών κυμμάτων λέγεται επίπεδο Α.

Το επίπεδο Α είναι μία πολύ υγιής κατάσταση του συνειδητού, στην οποία μπορείς να αλλάξεις ή και να δημιουργήσεις τη δική σου πραγματικότητα. Το μυαλό δεν έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίζει αν κάτι συμβαίνει στο περιβάλλον σου ή αν το φαντάζεσαι, οπότε μπαίνοντας σε μία διαδικασία οραματισμού μπορείς να προκαλέσεις στον εαυτό σου τις σκέψεις, τα συναισθήματα και κατά συνέπεια τη δόνηση που επιθυμείς και με αυτό τον τρόπο να προσελκύσεις περισσότερο από αυτή.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟ

Υπάρχουν 2 διαφορετικοί τρόποι δημιουργικού οραματισμού, ο δεικτικός, καθοδηγούμενος οραματισμός, στον οποίον δεχόμαστε καθοδήγηση στη δημιουργία εσωτερικών αναπαραστάσεων (εικόνων, ήχων, μυρωδιών κ.λπ.) και ο ενεργητικός οραματισμός στον οποίο εμείς δημιουργούμε εσωτερικές αναπαραστάσεις που αντανακλούν αυτά που επιθυμούμε να βιώσουμε.

Δεν οραματίζονται όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο: άλλοι βλέπουν καθαρές εικόνες, άλλοι τις σκέπτονται ή έχουν την εντύπωση πως τις αισθάνονται. Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος. Όποιος και αν είναι ο δικός σου τρόπος, αυτός είναι σωστός για ‘σένα και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να επιτύχεις τα αποτελέσματα που επιδιώκεις. Πρέπει να γνωρίζεις ότι η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής καθώς τίποτα δεν μπορεί να γίνει, που θα είναι λάθος για ‘σένα, αφού είναι μία διαδικασία που εσύ πραγματοποιείς και εσύ ελέγχεις, χρησιμοποιώντας τις ικανότητες της διάνοιάς σου. Είσαι απόλυτα ασφαλής.

Οι οραματισμοί απευθύνονται στο βαθύτερο εγώ μας, γι' αυτό και πάντα αναφέρονται στο πρώτο πρόσωπο. Και όπως με όλα τα πράγματα, η εξάσκηση θα δημιουργήσει εξοικείωση και άνεση στη χρήση τους.

Επίλεξε όποιο διαλογισμό ταιριάζει στο σημερινό προβληματισμό ή τους στόχους σου και επανάλαβέ τον κάθε μέρα με συνέπεια, τουλάχιστον για μία εβδομάδα. Αφέσου στο ταξίδι που σου προσφέρει και παρατήρησε τον εαυτό σου καθώς μπαίνει σιγά-σιγά σε ένα άλλο πεδίο δόνησης. Σύντομα θα δεις τα συναισθήματά σου να αλλάζουν, θα είσαι πιο θετικός και πιο ενεργοποιημένος να λάβεις τη δράση, που θα σε φέρει στο μονοπάτι που έχεις επιλέξει.

Συνεχίστε την ανάγνωση
605 Hits

ΔΙΔΑΞΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ!

kidsfinance

Αν αρχίσατε να διαβάζετε αυτό το άρθρο, συγχαρητήρια. Έχετε αποδείξει ότι θέλετε τα παιδιά σας να έχουν μια θαυμάσια ζωή – σε οικονομικούς όρους - και θέλετε να αναλάβετε δράση για να βοηθήσετε. Για να συμβεί αυτό, όμως, πρέπει τα παιδιά να διδαχθούν μερικά πράγματα σχετικά με την νοοτροπία, τις πεποιθήσεις και την πρακτική χειρισμού των χρημάτων τους που θα τα οδηγήσει στο αποτέλεσμα που ζητούν.

Συνεχίστε την ανάγνωση
504 Hits

Αποκαλυπτικές, ενδυναμωτικές ερωτήσεις που θα μεταμορφώσουν την ζωή σας!

lifechanging

Εάν νιώθετε ότι αξίζετε κάτι περισσότερο από την ζωή που τώρα ζείτε, αυτό το άρθρο έχει γραφτεί για εσάς και οι ερωτήσεις που θα σας δώσω θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε ένα δρόμο δυνατοτήτων και να δείτε τα πράγματα από διαφορετική προοπτική.

Συνεχίστε την ανάγνωση
1984 Hits

What could be keeping you from becoming who you want to be financially

money

This is one of the most common questions that people come to me with.  And it is also a source of concern when I see articles in the internet with the title “How to Get Rich in a Blink of an Eye”. This overpromise can prove to be quite misleading and disappointing.

Συνεχίστε την ανάγνωση
420 Hits

Οι Ηγέτες κάνουν εμφανή τις αξίες της κάθε εταιρίας

Οι Ηγέτες κάνουν εμφανή της αξίες της κάθε εταιρίας

«Οι πράξεις μας λένε περισσότερα στους υπαλλήλους σχετικά με τις αξίες και τις ηγετικές μας ικανότητες από ότι τα λόγια. Εάν οι πράξεις μας είναι σοφές, κανείς δεν θα νοιαστεί εάν τα λόγια στους τοίχους δεν είναι τέλεια» Marshall Goldsmith

Συνεχίστε την ανάγνωση
572 Hits

Γιατί οι αποφάσεις του Νέου Χρόνου συνήθως δεν κρατάνε;

Γιατί οι αποφάσεις του Νέου Χρόνου συνήθως δεν κρατάνε;

Η νέα χρονιά άρχισε και, όπως κάθε χρόνο, πολλοί άνθρωποι στον κόσμο χρησιμοποιήσαν την περίοδο αυτή για να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους. Μπορούμε, όμως εύκολα να προβλέψουμε ότι πριν περάσει ο πρώτος μήνας του έτους, οι περισσότεροι από αυτούς τους στόχους έχουν ήδη προδοθεί ή εγκαταλειφθεί.

Συνεχίστε την ανάγνωση
462 Hits

“Είσαι γυναίκα; Μάθε πως να αποδέχεσαι την αληθινή αξία σου”

woman

Από τη εποχή που είμαστε αρκετά μεγάλες για να παρακολουθήσουμε το πρώτο μας παραμύθι, εμείς οι γυναίκες έχουμε πλημμυρίσει με ιδέες για το τί είναι αυτό που μας κάνει να αξίζουμε πραγματικά την αγάπη - και ένα λευκό κάστρο, εκεί που όλα τα όνειρά μας πραγματοποιούνται.

Σε αυτά τα παραμύθια το μήνυμα - και αν ακόμα είναι κρυμμένο ανάμεσα στης γραμμές- βγαίνει δυνατά και καθαρά: το κορίτσι που κερδίζει το βασίλειο είναι υπάκουο, αυτοθυσιάζεται, και σχεδόν πάντα περιβάλλεται από ανθρώπους -συμπεριλαμβανομένου του ίδιο του εαυτού της- που δεν αναγνωρίζουν ή δεν εκτιμούν την αξία της. Χάρη στην καλή της «τύχη» θα φιληθεί από έναν όμορφο πρίγκιπα ή θα διαθέτει ένα αρκετά ντελικάτο πόδι που χωράει σε ένα μικροσκοπικό γοβάκι, και έτσι το πεπρωμένο της θα αλλάξει για πάντα και όλα αυτά που ζήταγε θα της δοθούν με περίσσια αφθονία.

Συνεχίστε την ανάγνωση
573 Hits

Πως Θα Μετατρέψετε το Ταλέντο σε Ηγετική Ικανότητα

leadership2

Τα τελευταία χρόνια, αυτό που διαρκώς συζητείται στους διευθυντικούς κύκλους, είναι ότι η ηγεσία δεν αφορά μόνο στα υψηλόβαθμα στελέχη. Κορυφαίες εταιρίες κατανοούν πλέον ότι η διατήρηση υψηλής απόδοσης προϋποθέτει δέσμευση της επιχείρησης να αναπτύξει ηγέτες σε κάθε επίπεδο· ηγέτες που θα βρίσκονται σε ευθυγράμμιση με τους στόχους της. Προφανώς, η δέσμευση αυτή είναι πολύ πιο εύκολη στην κατανόηση, παρά στην εφαρμογή. Είναι καίριας σημασίας, ωστόσο, οι οργανισμοί να βρούνε τρόπους να ξεδιπλώσουν προς τα κάτω τα προγράμματα ανάπτυξης ηγετών: από τα υψηλόβαθμα στα χαμηλόβαθμα στελέχη, σε όλα τα επίπεδα. 

Συνεχίστε την ανάγνωση
663 Hits

Το Μεγάλο Δώρο Πίσω Από Κάθε Κρίση

Το Μεγάλο Δώρο Πίσω Από Κάθε Κρίση

Το Μεγάλο Δώρο Πίσω Από Κάθε Κρίση.

Τα τελευταία χρόνια, ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων στον πλανήτη αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις στην καθημερινότητα του. Και δυστυχώς εμείς στην Ελλάδα δεν αποτελούμε εξαίρεση.

Πολλοί απελπίζονται δηλώνοντας ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τις εξωτερικές καταστάσεις, χάνουν τον προσανατολισμό τους και νιώθουν παγιδευμένοι. 

Συνεχίστε την ανάγνωση
782 Hits

Η Τολμηρή Περιπέτεια Της Αγάπης Προς Εαυτόν

Η Τολμηρή Περιπέτεια Της Αγάπης Προς Εαυτόν

Είναι συναρπαστικό να γράφεις τις σκέψεις που σου γεννιούνται, έχοντας ως ερέθισμα τις “τυχαίες” συζητήσεις που έχεις κάνει στο διάστημα των τελευταίων ημερών. Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε πολύ καλά την γνώμη μου για την τύχη: απλά δεν υφίσταται. Όλα έχουν ένα σκοπό, όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Έτσι λοιπόν και οι συζητήσεις στις οποίες βρέθηκα είχαν και αυτές έναν σκοπό – να δημιουργηθεί το περιεχόμενο αυτού του άρθρου. Ένας φίλος λοιπόν με ρώτησε πρόσφατα, ποιο πιστεύω ότι είναι το χαρακτηριστικό που με καθορίζει περισσότερο στην ζωή μου και που με έχει στηρίξει στο να πετυχαίνω πάντα τους στόχους μου.

Συνεχίστε την ανάγνωση
784 Hits

‘Αγχος, Φυσική Αντίδραση ή Ψυχολογική Διαταραχή;

‘Αγχος, Φυσική Αντίδραση ή Ψυχολογική Διαταραχή;

Αναγνωρίστε το απλό άγχος έναντι της σοβαρής ψυχολογικής διαταραχής και μάθετε να το αντιμετωπίζετε.

Στη σημερινή εποχή, η πληθώρα των απαιτήσεων από το περιβάλλον πολλές φορές γίνεται υπερβολική, και μας οδηγεί σε καταστάσεις όπου νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο και αδυνατούμε να αντεπεξέλθουμε με επιτυχία.

Έτσι γεννιέται το άγχος που είναι ένα από τα πιο κοινά συναισθήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Μπορεί να κυμανθεί από την απλή ανησυχία μέχρι την κρίση πανικού, ανάλογα με τις καταστάσεις που προκύπτουν και την ερμηνεία που τους δίνουμε.

Συνεχίστε την ανάγνωση
726 Hits

Πώς λειτουργεί το μυαλό μας;

Πώς λειτουργεί το μυαλό μας;

Ο εγκέφαλός μας δέχεται 40 εκατομμύρια πληροφορίες το δευτερόλεπτο, μέσω των 5 αισθήσεων. Αν προσπαθούσαμε να τα αντιληφθούμε όλα, θα τρελαινόμασταν. Προκειμένου λοιπόν ο εγκέφαλός μας να μπορέσει να ανταποκριθεί στη μαζική εισροή πληροφοριών, χρησιμοποιεί το υποσυνείδητο, ή δεξί μέρος του εγκεφάλου, ως φίλτρο. Έτσι, από τα εκατομμύρια των πληροφοριών αυτών, τελικά μόνο κάποιες γίνονται αντιληπτές περνώντας στο συνειδητό, ή αριστερό μέρος του εγκεφάλου.

Συνεχίστε την ανάγνωση
1541 Hits

Το ένα πράγμα πάνω στο οποίο έχεις τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή σου.

Το ένα πράγμα πάνω στο οποίο έχεις τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή σου.

Δεν θα ευχόσουν μερικές φορές να κυματίσεις απλά ένα μαγικό ραβδί και αμέσως να αλλάξει κάποιο κομμάτι της ζωής σου, που δεν είναι αυτή την στιγμή όπως θα το ήθελες; π.χ. να εξαφανιστεί ο παράλογος εργοδότης σου, να εμφανιστεί μία συναρπαστική νέα σχέση, να λάβεις μία σημαντική αύξηση του εισοδήματός σου κτλ. Κι όμως! Όσο κι αν μοιάζει απίστευτο, τέτοιου είδους συναρπαστικές αλλαγές είναι απολύτως εφικτές. Περισσότερα για αυτό, θα πούμε σε κάποιο μελλοντικό άρθρο. Αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σου τώρα είναι ένα εργαλείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σήμερα, αυτή τη στιγμή, για να αλλάξεις κάποια πτυχή της ζωής σου. 

Συνεχίστε την ανάγνωση
695 Hits

Πως να κάνεις την υπέρβαση σε κάθε τομέα της ζωής σου!

Πως να κάνεις την υπέρβαση σε κάθε τομέα της ζωής σου!

Ήρθε η στιγμή να διαχειριστείς τις στρατηγικές σου, την “ιστορία” που λες στον εαυτό σου, και τη διάθεσή σου.

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει κανείς όταν «κυνηγάει το όνειρό του» είναι να μπορέσει να διαχειριστεί σωστά την υπομονή αλλά και την επιμονή του. Η επίμονη δράση αλλά και η ελπιδοφόρα υπομονή είναι τα εργαλεία που απαιτούνται προκειμένου να δει κανείς τελικά το όραμά του να γίνεται πραγματικότητα. Πρόκειται για μια κατάσταση μεγάλης έντασης.

Συνεχίστε την ανάγνωση
1875 Hits

Αλήθεια, τι σημαίνει να αγαπάς τον εαυτό σου;

Αλήθεια, τι σημαίνει να αγαπάς τον εαυτό σου;

Οι 10 εκφάνσεις της αγάπης προς τον εαυτό μας.

Στην ερώτηση «αγαπάς τον εαυτό σου;» οι περισσότεροι από εμάς θα σπεύσουν να απαντήσουν «φυσικά και αγαπάω τον εαυτό μου!», ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουμε ιδέα τι σημαίνει ή τι απαιτεί το να αγαπάς τον εαυτό σου.

Αρκεί να ρίξουμε μία ματιά στα λεξικά για αντιληφθούμε τη μεγάλη παρανόηση γύρω από την αγάπη για τον εαυτό μας: συγχέεται με το ναρκισσισμό, τη ματαιοδοξία ή την έπαρση. 

Συνεχίστε την ανάγνωση
685 Hits

Το ανοιχτό μυαλό σε οδηγεί σε ανοιχτές πόρτες

Το ανοιχτό μυαλό σε οδηγεί σε ανοιχτές πόρτες

Πως να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές στη ζωή σου

Μία σταθερά στη ζωή είναι η αλλαγή: οι εποχές αλλάζουν, οι δουλειές μας αλλάζουν, οι σχέσεις μας αλλάζουν. Αν αποδεχτούμε ότι η αλλαγή είναι αναπόφευκτη, τότε γιατί αναστατωνόμαστε τόσο όταν συμβαίνει; Μέσα στα χρόνια έχω μάθει να βλέπω τις καταστάσεις με λίγο περισσότερη ελαστικότητα και προοπτική.

Συνεχίστε την ανάγνωση
1049 Hits

Συνδεθείτε μαζί μας

Τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα αποτελούν ένα χώρο ενημέρωσης και μοιράσματος πληροφοριών και εμπειριών. Συνδεθείτε μαζί μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα μελλοντικά μας σεμινάρια, νέα άρθρα και δωρεάν συμβουλές.

Ειδικά πακέτα Σεμιναρίων

Η εταιρία μας διαθέτει την εμπειρία και το έμψυχο δυναμικό για εκπαιδευτικά-σεμιναριακά πακέτα κατά παραγγελία (custom). Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.