TBCALOGO WHITE 

 

ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

coachingacademy4

 

Το πρόγραμμα προσφέρει πιστοποίηση της True-me® Breakthrough Coaching Academy (TBCA)  και θα διαρκέσει 12 μήνες–διάστημα στο οποίο θα ολοκληρωθεί η κύρια διδασκαλία- συν 4 μήνες για την παράδοση όλων των εργασιών που απαιτούνται για να ληφθεί η πιστοποίηση.

Γνωρίζω καλά ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια πολυάσχολη ζωή. Γι’ αυτό και το πρόγραμμα σχεδιάστηκε να ταιριάζει στους έντονους ρυθμούς σας και σας επιτρέπει να μάθετε ό,τι χρειαστείτε από την άνεση του σπιτιού σας – σε όποιο μέρος του κόσμου και εάν βρίσκεστε. Για να λάβετε την εκπαίδευσή σας, το True-me® Breakthrough Coaching Academy προσφέρει ένα ζωντανό, on-line, πρόγραμμα: Με έναν κωδικό που θα σας δοθεί, θα μπορείτε να συνδεθείτε με μια πλατφόρμα επικοινωνίας για να παρακολουθήσετε ζωντανά τις παραδόσεις.

Τα μαθήματα είναι διάρκειας  60-90 λεπτά της ώρας, και ξεκινάνε στις 20:00, ώρα Αθήνας. Καλείστε να συμμετέχετε τουλάχιστον σε 30 ζωντανά οn-line μαθήματα (από τα 36 συνολικά). Απαιτείται επίσης να καταθέσετε 10 ηχογραφημένες συνεδρίες και 10 εργασίες. Συνολικά, το πόσο χρόνο θα χρειαστεί να επενδύσετε για να γίνεται ένας κορυφαίος πιστοποιημένος coach είναι πολύ προσωπικό, αλλά θα ήταν ασφαλές να πούμε ότι θα πρέπει να επενδύσετε 2-3 ώρες την εβδομάδα.

Θα σας ανατεθεί ένας μέντορας, που θα σας στηρίξει σε όλες οι διαδικασίες πιστοποίησης. Επιπλέον, θα συμμετάσχετε σε μια ομάδα εργασίας, δηλαδή μια ομάδα συμφοιτητών, ώστε να εξασκήσετε τις γνώσεις σας και να λάβετε υποστήριξη. Ποτέ δεν θα μείνετε μόνοι σε αυτή την προσπάθεια!

Ακόμα, λαμβάνοντας υπόψη την απαιτητική ζωή που ζούμε όλοι, το πρόγραμμα προβλέπει ότι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ολοκληρώσουν όλες τις υποχρεώσεις τους μέχρι και τέσσερις μήνες μετά το πέρας της διδασκαλίας. Ιδανικά, θα έχετε καταθέσει όλες τις εργασίες και θα είσαστε έτοιμοι να παραλάβετε το διαγώνισμα που θα σας οδηγήσει στην πιστοποίηση με το πέρας των 12 μηνών. Παρόλα αυτά, εάν χρειαστεί, θα έχετε την δυνατότητα, να παραδώσετε εργασίες και το τελικό διαγώνισμα για ακόμα άλλους τέσσερις μήνες. Κατόπιν πολλών χρόνων χρήσης του υλικού και των τεχνολογιών που θα σας διδάξω, έχω διαπιστώσει ότι αυτό το διάστημα επιτρέπει ένα άνετο ρυθμό μάθησης και αφομοίωσης του υλικού, πριν οι σπουδαστές να είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν πλήρως όσα διδάχτηκαν και να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα τους.

Το True-me® Breakthrough Coaching Academy (TBCA) είναι ένα ολοκληρωμένο και μεταμορφωτικό πρόγραμμα coaching, όπου έμφαση έχει δοθεί στην αποτελεσματική και παραγωγική εξέλιξη του πελάτη. Τα μαθήματα θα παραδοθούν από μένα προσωπικά καθ’ όλη την διάρκεια του 12μηνου. Το πρόγραμμα προβλέπει επιπλέον καθοδήγηση (mentoring) από πιστοποιημένο coach, και οργάνωση σε ομάδες για πρακτική εξάσκηση. Τα μαθήματα θα παραδοθούν στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, αλλά όλο το έντυπο υλικό είναι στην αγγλική γλώσσα. Η επένδυση για την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2018 είναι 2.200 ευρώ – αντί για την κανονική τιμή των 4.000 ευρώ - καθώς πρόκειται για την χρονιά λανσαρίσματος του προγράμματος. Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι δεν απαιτείται να κάνετε κάποια άλλη εκπαίδευση για να πάρετε μια έγκυρη πιστοποίηση ως διεθνής coach. Η πιστοποίηση αυτή είναι επαρκής. Όλα όσα χρειάζεστε περιλαμβάνονται στην τιμή του προγράμματος: όπως τα εγχειρίδια, τα φύλλα εργασίας, οι μέντορες, οι ηχογραφήσεις. Το μόνο άλλο μικρό κόστος είναι τα βιβλία που θα σας προταθούν: αυτά κοστίζουν περίπου 60 ευρώ και είμαι σίγουρη ότι θα αποτελέσουν έναν θησαυρό για την βιβλιοθήκη σας.

Συνδεθείτε μαζί μας

Τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα αποτελούν ένα χώρο ενημέρωσης και μοιράσματος πληροφοριών και εμπειριών. Συνδεθείτε μαζί μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα μελλοντικά μας σεμινάρια, νέα άρθρα και δωρεάν συμβουλές.

Ειδικά πακέτα Σεμιναρίων

Η εταιρία μας διαθέτει την εμπειρία και το έμψυχο δυναμικό για εκπαιδευτικά-σεμιναριακά πακέτα κατά παραγγελία (custom). Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.