Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 20:41

ΣΤΙΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 Η ΝΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ: "Γιατί δεν μου το είπε κανείς;"

Οι παράμετροι της επιτυχίας που δεν διδαχθήκαμε ποτέ!

Ένα διορατικό, πρακτικό, βιβλίο για προσωπική ενδυνάμωση, που αποκαλύπτει έναν κόσμο ανεξάντλητων δυνατοτήτων και καθοδηγεί βήμα-βήμα στη διαμόρφωση μιας διαφορετικής πραγματικότητας.

Στην εποχή που ζούμε  οι άνθρωποι τείνουν να βιώνουν περισσότερες καταστάσεις στρες και σύγχυσης, παρά ηρεμίας και ευχαρίστησης. Αυτό οφείλεται στο ότι απλά δεν έχουν διδαχτεί όλους τους κανόνες που διέπουν τη ζωή και επομένως δεν γνωρίζουν πώς να κερδίσουν αυτό το «παιχνίδι». Ο σκοπός του βιβλίου είναι να διδάξει αυτούς τους κανόνες. Να ανοίξει ένα νέο παράθυρο στο μυαλό, παρουσιάζοντας τις παραμέτρους εκείνες που θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση μιας ζωής αφθονίας και πληρότητας.

Εάν είστε πραγματικά αποφασισμένοι να αλλάξετε τη ζωή σας, να εγκαταλείψετε τις δικαιολογίες σας και να προχωρήσετε στον δρόμο που θα σας οδηγήσει στα όνειρά σας, τότε αυτό το βιβλίο είναι για εσάς. 

Διαβάστε το και ετοιμαστείτε να λάβετε ένα υπέροχο δώρο.

Περιέχει παραδείγματα, ασκήσεις και σχεδιαγράμματα για απόλυτη κατανόηση και αξιοποίηση της γνώσης που παρέχει. 

 

Αποκτήστε το και με online παραγγελία από εδώ ή από το www.dioptra.gr

Η νέα παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς.  Η κα Ν. Μαντζικοπούλου θα παρουσιάσει πώς η ίδια χρησιμοποιεί το βιβλίο καθημερινά, ενοποιώντας όλα τα κομμάτια του. Στο τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσουν ερωταποκρίσεις και υπογραφή των βιβλίων από την συγγραφέα.