Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 20:42

"ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ - ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” - ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ KAI TO ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ!!

NEWVISUAL KEY

 

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ


"ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ - ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" 

Α' ΚΥΚΛΟΣ


ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ & ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

  • Εάν νιώθετε ότι δεν ξέρετε πως να ενεργοποιήσετε το δυναμικό σας για να δημιουργήσετε την καριέρα, την οικογένεια, την σχέση, το σώμα, την αφθονία που θέλετε.
  • Εάν νιώθετε εγκλωβισμένος σε μια καθημερινότητα που σας αποδυναμώνει, σας συρρικνώνει ή σας κρατάει στάσιμους.
  • Εάν οι σχέσεις σας είναι προβληματικές και δεν καταφέρνετε να συνδεθείτε με τους ανθρώπους όπως επιθυμείτε.
  • Εάν βιώνετε οικονομικές δυσκολίες, χρέη και στερήσεις.
  • Εάν νιώθετε συνεχώς κουρασμένοι, αποκαρδιωμένοι και αδύναμοι να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της ζωής

Το σεμινάριο αυτό είναι για εσάς!

 

Θα σας καθοδηγήσει να βρείτε ένα νέο πλαίσιο σκέψης και θα αποκτήσετε μια νέα αντίληψη της πραγματικότητας που βιώνετε. Για να μεταβείτε από εδώ που είσαστε εκεί που θέλετε να πάτε

Η Νικόλ Μαντζικοπούλου έχει σχεδιάσει προσεκτικά τα υπερβατικά βήματα αυτού του ταξιδιού προσωπικής ανάπτυξης. Κάθε συνεδρία σας φέρνει αντιμέτωπους με ένα ευρύ πεδίο νέας γνώσης που σας οδηγεί στην εις βάθος κατανόηση του σημερινού εαυτού και στον επαναπροσδιορισμό του νέου.  Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι... ανοιχτό μυαλό και διάθεση να ανακαλύψετε μια πιο ενδυναμωμένη πραγματικότητα! 

 

ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ:

  • Νέα αντίληψη για το πως δομείτε την σκέψη σας και πως επιλέγετε σήμερα τις στρατηγικές δράσης σας.

  • Μεθοδολογία για την κατάρριψη των σημερινών σας περιοριστικών πεποιθήσεων που  αποτελούν εμπόδιο στην εξέλιξη σας.

  • Έκθεση και "προπόνηση" σε ένα επιστημονικά δοκιμασμένο πλαίσιο σκέψης που οδηγεί στην ενεργοποίηση των ταλέντων σας για να προχωρήσετε στην  υλοποίηση των επιδιώξεων σας, σε κάθε πεδίο της ζωής σας.

 

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

"Μια πραγματικά ενδυναμωτική εμπειρία που βοηθάει να μπουν οι σκέψεις στην πράξη χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Επίσης βοηθάει στην θετική αντιμετώπιση των πραγμάτων συνειδητοποιώντας το «εγώ» και το «θέλω» μας και το πόσο σημαντικό είναι το «θέλω» μας να γίνεται ζωντανό μέσα από την πίστη πως θα επιτευχθεί" Μ.Π. Διευθύντρια Οικονομικών Ομίλου.    

.............................................. 

«Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου που βίωσα την εμπειρία αυτού του σεμιναρίου της true-me. Με τη συνεχή βοήθεια και καθοδήγηση της Νικόλ, μπόρεσα να κατανοήσω καλύτερα τον εαυτό μου και τον τρόπο που λειτουργώ και σκέφτομαι. Με βοήθησε να προσδιορίσω τους στόχους μου, να ενδυναμωθώ και να κινητοποιηθώ προς την κατεύθυνση της αφθονίας. Την αλλαγή, την αισθάνθηκα σε όλους τους τομείς της ζωής μου τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά μου, καθότι βελτιώθηκαν οι σχέσεις με τους γύρω μου και η επικοινωνία μου έγινε πιο αποτελεσματική. Αισθάνομαι  δυνατή, γαλήνια και  πλημμυρισμένη με θετική σκέψη, ενέργεια και ελεύθερη να ζήσω την ζωή που επιθυμώ!Σε ευχαριστώ Νικόλ!» Χρ. Καρ., Administration Manager.

.............................................. 

«Ποτέ δεν περίμενα ότι ένα σεμινάριο μπορεί να δώσει τόσα πολλά! Ένα σεμινάριο που, όσο κι αν η Νικόλ μιλούσε για όλους, εγώ θεωρούσα ότι μιλάει μόνο για εμένα! Το ίδιο και όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες! Επιτέλους μπόρεσα να κατανοήσω τον εαυτό μου, τις σκέψεις και τις συμπεριφορές μου! Και κατάλαβα πόσο "εύκολο" είναι δημιουργήσω εγώ η ίδια όσα επιθυμώ να ζήσω και πόση δύναμη έχει η θέληση μου, το μυαλό και τα συναισθήματά μου.  Το μόνο που χρειάζεται είναι πρώτα από όλα να σου εξηγήσει κάποιος πως λειτουργούν όλα γύρω σου κι έπειτα να σου δείξει τον τρόπο που θα τα προσεγγίσεις για να πάρεις το καλύτερο που μπορείς! Κι όταν έχει ο καθένας μας το καλύτερο που μπορεί για τον εαυτό του, τότε γίνεται ο καλύτερος άνθρωπος που μπορούν να έχουν οι άλλοι δίπλα τους! Ευχαριστώ για όλα Νικόλ! Θα είμαι εκεί, σε όλα σου τα σεμινάρια! » Κ. Δ., Ελεύθερη Επαγγελματίας. 

.............................................. 

 «Απόλυτα χρήσιμο! Με βοήθησε να πετύχω έναν στόχο που φαινόταν δύσκολος.»  Σμ. Μαρμ., Σύμβουλος Ασφαλίσεων

.............................................. 

 «Βάζει σε τάξη σκόρπιες σκέψεις και δίνει νέες, ενδιαφέρουσες και πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις.» Μαρ. Ανδρ., Συγγραφέας / Σύμβουλος Επικοινωνίας και Marketing.

.............................................. 

 «Μου άρεσε ο οργανωμένος τρόπος παρουσίασης και η θετική στάση απέναντι στη ζωή, με έναν δημιουργικό τρόπο.» Λ. Οικ., Σύμβουλος Ασφαλίσεων.

.............................................. 

Το σεμινάριο αυτό αποτελείται από 4 μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν ως εξής:


Α' μάθημα

Σάββατο 15 Οκτωβρίου, 9:30 – 14:00

Β' μάθημα

Σάββατο 12 Νοεμβρίου, 9:30 – 14:00

Γ' μάθημα

Σάββατο 26 Νοεμβρίου, 9:30 – 14:00

Δ' μάθημα

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 9:30 –14:00

 

Τόπος Διεξαγωγής: Στα γραφεία της True-me® - Πιερίων 22, Βριλήσσια

 

Εγγραφές μέχρι 7 Οκτωβρίου 2016

Στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε στο τηλέφωνο 6932 918 067

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

nicolepuzzl